Destination Management Company

Destination Management Company i Grønland

Taavani ApS er Grønlands Destination Management Company (DMC). Vi har 23 års erfaring fra rejse- og flybranchen. Derudover er vi også et akkrediteret IATA-bureau.

Hos Taavani er vi stolte af at være blandt de førende eksperter i Grønland, der fungerer som din dedikerede partner for exceptionelle rejseoplevelser i vores arktiske paradis. Vi byder en varmt velkommen til internationale rejsebureauer fra hele kloden, og ønsker, at du skal vide, at Taavani er det go-to Destination Management Company i Grønland med uovertruffen lokalkendskab. Vores dybtgående ekspertise giver os mulighed for at vejlede og støtte dig i alle aspekter af planlægningen af ​​din produktportefølje i Grønland.

Grønlands evigt skiftende vejr kan byde på unikke udfordringer, og det er der, vi udmærker os. Taavani fungerer som din betroede lokale kundeservice og sikrer, at internationale rejsende har problemfri rejser, selv når der opstår uventede ændringer i deres rejseplaner. Dine kunders komfort og tilfredshed er vores topprioriteter, og vores lokale indsigt er din garanti for en glat og uforglemmelig oplevelse.

Få det fulde overblik over vores tjenester, da DMC anmoder om vores præsentation her

Ja, vi vil anbefale at bruge en DMC i Grønland, hvis du ikke har opereret i Grønland før. Vi ser frem til at stille vores tjenester og ekspertise til din rådighed.

Grønland kan være et meget komplekst land at operere i. Især i 2022-sæsonen har vi oplevet mange ændringer i flyveplanerne, som vil påvirke dine kunders rejseplaner.

Det kan være svært at handle også i disse situationer, hvis du befinder dig langt væk i forskellige tidszoner.

I disse situationer står vi til rådighed som lokal kundeservice på vegne af internationale rejsebureauer. Som følge heraf har de oplevet øget kundetilfredshed og rejsende, som føler sig mere sikre under deres rejser. Læs mere om, hvordan vi hjælper internationale agenter her.

Grønland er et stort land, der byder på flere unikke oplevelser afhængig af årstider, destinationer og dine kunders ønsker.

Vi udvikler skræddersyede eller skræddersyede rejseplaner afhængigt af dine kunders præferencer og forventninger til Grønland. Med vores grønlandske ekspertise stiller vi eller servicerer til din rådighed og hjælper dig med at få en bedre forståelse af turismen i Grønland. Det gør vi i tæt samarbejde med de lokale jeres operatører i Grønland. Derudover samarbejder vi også med nogle af de mest erfarne guider i Grønland.

Læs også de følgende sider for at lære mere om Grønland