OM TAAVANI

Vores tilstedeværelse

På trods af vores hovedkvarter i Nuuk kender vores dedikation ingen grænser. Vores ekspertise omfatter enhver by og bygd på tværs af Syd-, Øst-, Vest- og Nordgrønland.

Det betyder, at uanset hvor dine rejser går til, så er vi her for at levere skræddersyet rejseoplevelser efter dine præferencer.

Turisme i Grønland

Taavani deltager i den voksende turisme i Grønland. Vores primære indsats er at bidrage til dette med exceptionel service, digitale løsninger og bæredygtige perspektiver. Samt at sikre, at så mange penge som muligt forbliver i vores land for, at sikre udviklingen af turisme tilgodeser alle i Grønland.

Spidskompetencer

Hos Taavani er vi stolte af at være blandt de førende eksperter i Grønland, der fungerer som jeres dedikerede partner for exceptionelle rejseoplevelser i det arktiske paradis. Vi byder varmt velkommen til internationale rejsebureauer fra hele kloden. 

Vi er ikke kun eksperter i at udforske vores lands uberørte skønhed, men vi hjælper også mange lokale virksomheder med at planlægge rejseaktiviteter over hele verden. Vores internationale ekspertise, kombineret med en dyb forståelse af vores lands unikke tilbud, giver os mulighed for at hjælpe virksomheder med at skabe rejseoplevelser for deres teams, kunder og partnere på destinationer rundt om i verden.

Helle Pedersen

Direktør og ejer med 10 års erfaring fra flybranchen indenfor salg, kundeservice og GDS implementering og optimering. Ekspert i grønlandsk infrastruktur og rejselovgivning.

Christian Nørgaard Andersen

Ejer og Head of Commercial med 8 års erfaring indenfor branding, marketing og kommunikation, heraf 3 år fra flybranchen. Rejste det meste af Grønland. Derfor et stort kendskab til grønlandsk turisme.

Jóhan H. Dam-Davidsen

Ejer og ansvarlig for IT og udvikling.

Line Fredriksen

Ejer

Vores vision

Vi vil være den foretrukne gateway mellem turister, forretningsrejsende samt rejsebureauer og alle rejsearrangører i Grønland. Rejsende nu og i fremtiden ønsker individuelle rejseplaner, en bekymringsfri rejse og nemme betalingsmuligheder

Vi ønsker at forbinde turister, rejsebureauer og lokale rejsearrangører direkte, så at rejse nordpå vil være så simpelt som et swipe.

Vi vil gøre det med udgangspunkt i Grønland, så vi i mange år fremover kan sikre en bæredygtig turisme i Grønland, som sikrer udvikling i samfundet, skaber arbejdspladser og giver muligheder for uddannelse.

Vi vil sikre, at så mange penge som muligt bliver i Grønland til udvikling af turismen og ikke forlader landet.