Transport i Grønland

Transport i Grønland

Hos Taavani ApS mener vi det er en vigtig del af uddannelsen at lærer verden, andre kulturer og hvordan vi i Grønland passer ind i det store verdenssamfund.

Derfor har vi besluttet at etablere et samarbejde med det danske rejsebureau, Jysk Rejsebureau, så vi har mulighed for at tilbyde grønlandske elever og studerende de bedste muligheder for at opleve verden. Det er svært at være eksperter i alt og med Jysk Rejsebureau har vi fundet en partner som har mange års erfaringer særligt med skole- og uddannelses rejser til hele verden.

Herunder kan I se de byer, hvor vi allerede har konkrete rejser klar, men ønsker I at opleve andre destinationer i verden, så kan vi sagtens hjælpe jer med det.

Fly fra Grønland til Danmark er ikke inkluderet i prisen i første omgang. Det er fordi Air Greelands ILIK-produkt kræver, at vi søger på de specifikke rejsedage og kender det endelig antal rejsende. Kontakt os derfor meget gerne allerede i det øjeblik i går med tanker om en studierejse. Så skal vi og Jysk Rejsebureau hjælpe jer gennem hele processen.

Studierejser 2024

Washington D.C

Oplev hovedstaden i USA, Washington D.C. Byen som er synonym med USA's historie og politik. Her er der mulighed for at blive meget klogere på amerikansk politik og besøge vores Repræsentation i byen. Washington byder desuden også på mange historiske mindesmærker og monumenter, som bestemt bør opleves. En studietur til Washington giver masser af muligheder for fagligt relevante oplevelser.

Priser fra DKK
Pris per elev I quad værelse med bad og toilet fra DKK 3.450
Pris per lærer i singleværelse med bad og toilet fra DKK 12.817
Der er masser er muligheder for at skabe en uforglemmelig studierejse til Washington. Download PDF’en herunder for at læse mere om studierejsen til Washington og hvordan vi kan hjælpe.

Bruxelles

Oplev Bruxelles, byen hvor mange store beslutninger i Europa vedtages og hvor en af vores grønlandske repræsentationer findes. Her lærer I om nationer og institutioner samt vigtigheden af sproget betydning for samfund og kultur. Hvis rejsen til Bruxelles planlægges i meget god tid 8-10 måneder før, vil der være mulighed for, at de studerende/eleverne selv kan deltage i et rollespil, hvor de skal prøve at træffe beslutninger og overbevise hinanden om deres synspunkter.

Priser fra DKK
Pris per elev i multi room med/uden bad & toilet inkl. fly fra København fra DKK 5.691
Pris per lærer i enkeltværelse med bad & toilet inkl. fly fra København fra DKK 8.788
Der er masser er muligheder for at skabe en uforglemmelig studierejse til Bruxelles. Download PDF’en herunder for at læse mere om studierejsen til Bruxelles og hvordan vi kan hjælpe.

Rom

Oplev Italiens fantastiske hovedstad Rom og tag på en rejse tilbage i tiden til det antikke Rom. Rom byder på et væld af imponerende arkitektur og er samtidig et af de steder i verden med den rigeste kulturarv.
Derudover er maden selvfølgelig også værd at nævne i denne sammenhæng.

Priser fra DKK
Pris per elev i multi room med/uden bad & toilet inkl. fly fra København fra DKK 4.830
Pris per lærer i enkeltværelse med bad & toilet inkl. fly fra København fra DKK 8.236
Der er masser er muligheder for at skabe en uforglemmelig studierejse til Rom. Download PDF’en herunder for at læse mere om studierejsen til Rom og hvordan vi kan hjælpe.

Paris

Tag på opdagelse i Byernes By, Paris. Hvad enten skemaet og teamet for årets studietur har fokus på kunst, kultur, arkitektur, design eller historie så har Paris noget at byde på.

Priser fra DKK
Pris per elev i 2- og 3-sengsværelse med/uden bad & toilet inkl. fly fra København fra DKK 4.507
Pris per lærer i enkeltværelse med bad & toilet inkl. fly fra København fra DKK 7.178
Der er masser er muligheder for at skabe en uforglemmelig studierejse til Paris. Download PDF’en herunder for at læse mere om studierejsen til Paris og hvordan vi kan hjælpe.

København

En studietur ud i den store verden kan være overvældende og en studietur til København kan være mindst lige så overvældende. København byder også på en række spændende kulturelle, historiske og arkitektoniske seværdigheder. Et besøg i København kan også give mulighed for at besøge vores valgte til Folketinget og blive klogere på, hvordan de sikrer Grønland i deres arbejde fra Folketinget.

Priser fra DKK
Pris per elev i 4 personers værelse med bad og toilet fra DKK 2.722
Pris per lærer i singleværelse med bad og toilet fra DKK 4.128
Der er masser er muligheder for at skabe en uforglemmelig studierejse til København. Download PDF’en herunder for at læse mere om studierejsen til København og hvordan vi kan hjælpe.