Destinationer grønlandsk

Grønland er et stort og mangfoldigt land, der tilbyder en bred vifte af destinationer at udforske for den eventyrlystne. Fra travle byer til fjerntliggende vildmarksområder er der noget for enhver smag i vores smukke land.

Her er en kort introduktion til hver region i Grønland. For at gøre livet nemt for dig som rejsebureau bruger vi nøjagtig samme opdeling af regioner i Grønland, som Visit Greenland bruger.

Samlet set har hver region i Grønland sin egen unikke charme og karakter, hvilket gør vores land til en virkelig bemærkelsesværdig destination for enhver rejsende, der søger en unik og uforglemmelig oplevelse. Uanset om du ønsker at udforske travle byer eller fjerntliggende vildmarksområder, er der noget for dig. Vi ser frem til dit besøg og hjælper dig med at planlægge dine kunders eventyr i Grønland.

Udvalgte rejsearrangører i Grønland

Som grønlandsk etableret Destination Management Company har vi dels en stor viden om Grønland, men vi kender også stort set alle, der beskæftiger sig med turisme i Grønland.

Som en del af vores forretningsstrategi bruger vi primært samarbejdspartnere, som vi ved er grundlagt i Grønland for at beholde flest penge i Grønland til at videreudvikle turisterhvervet i vores land. Med det sagt har vi en god relation til alle virksomheder, og vi er glade for at samarbejde med alle for at skabe den bedst mulige oplevelse for de turister, som ønsker at opleve Grønland.

Som uafhængig DMC præsenterer vi alle muligheder for vores kunder og faciliterer aftaler enten direkte med vores kunder eller gennem grønlandske rejsearrangører.