Fly grønlandsk

Air Greenland

Air Greenland er Grønlands nationale flyselskab og har opereret i Grønland siden år 1960. Selskabets rutenetværk består af ca. 70 forskellige forbindelser, mellem 14 lufthavne og 42 heliporte og helistops over hele Grønland.

I dag ankommer 80-90% af alle passagerer til Kangerlussuaq, hvorfra Air Greenlands komplekse operation med at fordele samtlige passagerer til resten af Grønland starter. Der er ingen tvivl om at Air Greenland opererer et af de mest komplekse rutenetværk i verden.

Air Greenland har daglige flyvninger til København samt ugentlige flyvninger til Billund samt Keflavik i Island.

Ruterne til Keflavik går via Nuuk og Ilulissat. Ruterne til København går fra Kangerlussuaq og Narsarsuaq. Slutteligt går selskabets nyeste rute fra Kangerlussuaq til Billund.

Med åbningen af de nye lufthavne i Nuuk og Ilulissat vil Air Greenland ændre sine operationer således, at der flyves direkte mellem Nuuk/Ilulissat og København/Billund. Tiden vil vise om, der også kommer nye ruter, der vil gøre det endnu lettere for jeres kunder at komme til Grønland.

Alle grupperejser med Air Greenland kræver, at du som rejsebureau operer i Amadeus. Er det ikke tilfældet bistår vi jer gerne med gruppebookinger hos Air Greenland.

Læs mere om Air Greenland her www.airgreenland.dk

Icelandair

Icelandair har investeret massivt i planlægningen af deres program for at gøre Grønland endnu mere tilgængeligt – særligt fra USA, men også med flyvninger fra Europa.

Siden marts 2021 har Icelandair tilbudt flyafgange til Grønland fra Island. Med det opgraderet program flyver man nu fra Keflavik International Airport, hvilket giver endnu bedre flyforbindelser fra alle Icelandairs destinationer i Island, Europa og Nordamerika. Dermed har Icelandair gjort det lettere at udforske vores smukke land med en flyvetur på 2-3 timer fra Keflavik,Reykjavík. Alt dette kan gøres på en rejse, med én billet.

Fra Keflavik flyver Icelandair til Nuuk, Hovedstadsområdet, Ilulissat, Nordgrønland, Narsarsuaq, Sydgrønland, og Kulusk, Østgrønland.

Som IATA-agent bistår vi gerne med booking af rejser til Grønland på Icelandairs rutenetværk.

Læs mere om Icelandair her www.icelandair.com/da-dk/afgange/gronland/