Lodges & camps

Do your travelers prefer local own business to leave a positive sustainable footprint travelling in Greenland?

As part of our business strategy, we primarily use partners, who we know is founded in Greenland in order to keep most money in Greenland to further development of the tourism industry in our country. With that said we have a great relation to all corporations, and we are happy to work with everyone in order to create the best possible experience for the tourist we bring to Greenland.

As an independent DMC we present all opportunities to our clients and facilitates agreements either directly with our clients or through Greenlandic Tour Operators.

Lodges & camps in east greenland

Ice Camp Greenland

Lejren består af fem enkle hytter, der hver har plads til to personer. Hver hytte er placeret så der er sikret udsigt over de storslåede isbjerge og den storslået fjord. Desuden er hver hytte udstyret med toiletfaciliteter, stikkontakter og to komfortable senge.
Hytterne er blevet indrettet, så de passer ind i den arktiske natur – hver i et forskelligt individuelt tema. Derudover er hytterne malet i traditionel grønlandsk stil, så de ligner en lille landsby i sig selv. Lejren omfatter et fantastisk hovedhus med spiseplads og brusefaciliteter.
Uanset om du vælger at besøge lejren i sommer- eller vintersæsonen, bliver du ikke skuffet, og du får en virkelig fantastisk og uforglemmelig oplevelse.
Website: https://www.arctic-dream.com/ice-camp-greenland

Lodges & camps in south greenland

Kuussuaq Camp

Kuussuaq Camp er placeret inde i Tasermiut Fjorden og er uden tvivl et sted du skal besøge, når du rejser i Sydgrønland.

Lejren er udviklet af en ung lokal iværksætter Salik Frederiksen. Lejren åbnede i 2018 og har allerede været nævnt i flere rejsemagasiner som et must-besøg.

At vågne op i naturen med en spektakulær udsigt over naturen og landskabet er noget virkelig spektakulært. Eller falder i søvn under nordlyset. Vær opmærksom på, at lejren ikke har toiletfaciliteter, rindende vand eller strøm. Det tager dig helt tilbage til naturen og giver dig mulighed for at slappe af og nyde naturen. Fra lejren kan du nemt gå til skoven i Sydgrønland. Lejren tilbyder også flere forskellige ture i området.

Website: https://tasermiutcamp.gl/

Lodges & camps in The Capital Region

Camp Kiattua

Camp Kiattua er den mest eksklusive glampinglejr i verden. Lejren er for den absolut luksusrejsende, som endnu ikke har fået sat kryds ved Grønland på deres bucket list.
Kiattua, der ligger 80 kilometer dybt inde i verdens næststørste fjordsystem, er kun tilgængelig med båd eller helikopter og indtager en afsondret stenstrand omgivet af de ældste bjerge i verden. Her er kun åbent 4 måneder om året og begrænset til 10 gæster ad gangen. Dette er for at beskytte den skrøbelige infrastruktur. Denne enestående oplevelse er et dybt dyk ind den meget lidt kendte arktiske verden.
Tiden bruges på at opdage denne uberørte verden med din Nomad-vært, aftenerne med at dele historier omkring et lejrbål og nyde gourmetmåltider med lokale råvarer, før du trækker dig tilbage i seng i en avanceret tupeq (grønlandsk ord for telt).

Website: https://www.nomadgreenland.com/

Camp Kangiusaq

Til dig som vil ud i den grønlandske natur, væk fra mobildækning og den travle hverdag, men med komfort i topklasse!

Turen afgår fra kolonihavnen, hvorfra vi sejler ind til isfjorden. I den storslåede isfjord findes isbjerge og smukke fjelde, fulge og andet dyreliv som vi kan være heldige at spotte undervejs.

Under hele opholdet er der mulighed for afbenyttelse af kayak og paddleboard, samt mulighed for at vandre.

Guiderne på stedet har godt kendskab til vandremulighederne i området, og kan vejlede om hvor man skal hen for at have kig ind til isfjorden. Der er desuden muligt at fiske hvis man har lyst til det.

Website: https://watertaxi.gl/da/side/camp-kangiusaq

camp kangiusaq

Camp Itivi

Hvis du vil opleve naturen på nærmeste hold, og samtidig sove i en god seng og få maden serveret, så er Camp Itivi det helt rigtige sted.

Her er sørget for alt, så det eneste du behøver er at nyde den fantastiske ro der omgiver hytterne.

Tæt på indlandsisen i bunden af Nuuk Fjord, ligger Camp Itivi, beskyttet mod vind og vejr af bjerge på tre sider, med åben udsigt til fjorden hvor isbjergene fra isfjorden langsomt glider forbi. Isbjergene finder vej med tidevandet ind i fjorden foran campen, og mindre stumper af is strander langs vandkanten ved lavvande, så hver morgen har sin egen ny betagende udsigt.

Her kom inuitterne sejlende i deres kajakker på vej på jagt, og senere nordboerne, ind til bunden af fjorden, hvor de nemmest kunne gå over det laveste sted på fjeldryggen; “Itivi” – overgangsstedet.

Website: https://campitivi.gl/

Camp itivi

Lodges & camps in The Arctic Circle

Camp Ice Cap

Feel nature’s veritable strength amidst a Greenlandic summer or winter. Stay overnight on the Greenland Ice Sheet. Brave the blustery winds and snowfall for an opportunity to witness the stunning northern lights and the stillness of endless ice.

The chance to overnight on the Greenlandic Ice Sheet is typically reserved for research and expedition purposes, but to join our special camping experience, one need not be a glaciologist or die-hard adventurer! All that is required to join this unrivaled 2-day/1-night expedition is your sense of adventure and the pursuit of a unique life experience. As a participant for this trip they expect that you don’t mind pulling a pulk with your own / or group equipment from the ice edge to the camp. This effort is considered by the majority of all participants as an easy and natural task to perform, so we are only mentioning this as a kind heads-up in advance.

Website: https://albatros-arctic-circle.com/camp-ice-cap

See website here

Lodges & camps in disko bay

Camp Qinngua

Camp Qinngua er en autentisk og basic camp, det er vores måde at indlemme dig i nogle af de aktiviteter vi typisk laver når vi er på tur med familien. Alle er med på eventyr, samle forråd, lave mad, brygge kaffe og vaske op.

Der er to feltsenge i hvert telt, samt liggeunderlag, sovepose og liner. Køber du guided vandretur eller aktivitetscamp, er maden og aktiviteter med guide inkluderet i prisen. Det kan være aktiviter som vandreture for at spotte moskus, fiske, samle bær og urter, masser af fortællinger om livet i Grønland, udfra en grønlandsk kontekst og kultur.

Køkkenteltet og toiletteltet er delt med de andre gæster.

Website: Read more about the camp here

Lodges & camps in North Greenalnd

Glacier Lodge Eqi

Har du en svaghed for adventure kombineret med høj komfort, spektakulære oplevelser og vild natur? Så er et ophold ved Glacier Lodge Eqi det helt rigtige valg for dig.

Glacier Lodge Eqi er den ældste lodge i World of Greenland’s samling af unikke lodges.

Her får du en eksklusiv mulighed for at se, høre og mærke effekten af en kælvende gletsjer på tæt hold. En oplevelse, som kan få de fleste til at glemme hverdagen, koble fra og være mindful i nuet.

Vores lodge ligger midt i den enorme, grønlandske vildmark, langt væk fra civilisationen og dagligdagen. Alligevel har vi sørget for, at du ikke skal gå på komprosmis med hverdagens bekvemmeligheder. Vi har elektricitet, så du kan oplade dit kamera; rindende, varmt vand så du kan nyde et bad efter dagens eventyr

Website: https://worldofgreenland.com/en/glacier-lodge-eqi/

Igloo Lodge

Igloo Lodge er World of Greenland’s første vinterlodge og indgår nu i rækken af unikke lodges. Her får du en oplevelse, du sent vil glemme. Forestil dig at sove midt i det glitrende, grønlandske vinterfjeld, hvor igloerne bygges af sne, som inuit har praktiseret det i årtusinder. Ordet Iglo kommer fra det grønlandske “Iglu”, der betyder hus.

Igloo Lodge er ikke et fancy is-hotel – det er den ægte vare. Det er for dig, der vil opleve den totale stilhed, de storslåede omgivelser og det dansende nordlys i hyggelige omgivelser. For dig, der tør gå off the beaten track. For dig, der vil lidt mere.

Hvis du ikke har oplevet Grønland i vintermånederne, er et besøg i Igloo Lodge noget, du ikke må snyde dig selv for. Lodgen ligger ved Nalluarsuk, 15 km inde i Ilulissats bagland – på kanten af UNESCO-området Ilulissat Isfjord.
Website: https://worldofgreenland.com/en/igloo-lodge/

Ilimanaq Lodge

I Ilimanaq Lodge får du en autentisk grønlandsk oplevelse, tilført den gode kvalitet og høje bekvemmelighed.

I hytten på kanten af fjeldet kommer naturen helt tæt på. Nyd morgenkaffen fra din private terrasse, mens små fiskerbåde langsomt tøffer forbi i det krystalklare vand. Du kan også være så heldig at opleve en hvalfamilie, der elegant svømmer forbi vinduet.

Når du tager på ferie i Ilimanaq Lodge, får du, udover store oplevelser, et unikt indblik i livet i en grønlandsk bygd 300 km nord for polarcirklen

Website: https://worldofgreenland.com/en/ilimanaq-lodge/

Kangia Lodge

Er du i Ilulissat så tag en overnatning i en hytte placeret midt i det snedækkede landskab. Nyd den fantastiske udsigt til gletsjeren, indlandsisen og isfjorden.
Nyd stilheden, se det mest utrolige dansende nordlys og oplev fangerlivet på nærmeste hold.

Transport til/fra hytten på snescooter er inkluderet i prisen.

Læs mere om Kangia Lodge her: https://inuk.dk/Ture/kangia-lodge

Camp Saqqaq

Camp Saqqaq by Nomad Greenland will open in summer 2023. More information to come.

Website: https://www.nomadgreenland.com/

Lodges & camps i The National park

Overskrift

Tekst her